Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 08. 2024. 22:25 0

Kejn konačno osvojio trofej (FOTO)

Kada je Hari Kejn obukao dres Bajerna svi su pomislili da je njegovom prokletstvu došao kraj. Minhenski klub je u šokantnom spletu okolnosti ostao bez trofeja, a samim tim je i napadač u 31. godini i dalje ostao na "krompiru" kada su ekipna dostignuća u pitanju.

Bivši igrač Totenhema je do trofeja ipak došao na individualnom planu, pošto je dobio "Zlatnu kopačku" kao strelac 36 golova u Bundesligi prošle sezone. To je najbolji golgeterski učinak u svim evropskim ligama, naravno kada se u vidu ima i koeficijent šampionata.

Kejn je do sada osvajao nekoliko golgeterskih nagrada, ali ovo mu je do sada ubedljivo najveće i možda je to i najava da bi sa Bajernom mogao do nečega u narednih devet, deset meseci...

Bilo kako bilo, Hari je i dalje jedan od najboljih napadača današanjice i bilo bi pravo čudo da ništa ne osvoji do kraja svoje karijere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati