Fudbal

Direktno.rs

24. 08. 2024. 18:11 0

Kanonada Totenhema, Ipsvič iznervirao Siti i Halanda

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Everton sa 4:0 (2:0) na svom stadionu u drugom kolu Premijer lige.

Nije se Totenhem proslavio na otvaranju sezone, ali jeste u prvom popravnom meču. Na kraju je bila puna mreža Evertona koji se dosta mučio u Londonu ovog popodneva, a posebno je izraženo slabu predstavu pružio njihov najbolji igrač Džordan Pikford. Kada je golman u lošem modu i rival to oseti, ostatak tima može da radi šta god želi, sudbina će biti jednaka - poraz.

Iv Bisuma je otvorio seriju golova, Hjong Min Son je produžio, a potom nastavili Kristijan Romero i južnokorejski napadač još jednom za konačnih 4:0.

Fudbaleri Mančester sitija su sa 4:1 (3:1) pobedili Ipsvič na "Etihadu".

Nije baš sve počelo kako je bilo očekivano u Mančesteru ovog popodneva pošto je Smodič pobegao odbrani "građana" već u sedmom minutu, čime je šokirao Pepa Gvardiolu i njegov tim.

Ali, tada kao da je iznervirao Mančester siti, pa su Erling Haland (dva puta) i Kevin de Brujne režirali tri gola u razmaku od samo šest minuta i već posle 16 minuta je bilo 3:1 na semaforu i taj rezultat je važio sve do same završnice kada je Erling Haland rešio da upiše het-trik u 88. minutu.

Vest Hem je golovima Tomaša Součeka i Džareda Bouvena pobedio Kristal Palas na "Selhrst parku" lakše nego što se to očekivalo - 2:0, dok je Fulam sa 2:1 trijumfovao protiv Lestera.

Za Notingem Forest je od prvog minuta duela protiv Sautemptona igrao Nikola Milenković i imao zapaženu rolu u minimalnoj pobedi koju je režirao Morgan Gibs-Vajt.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati