Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

24. 07. 2024. 19:34 6

Legenda Partizana očajna: Mi smo gubitnici, batalimo fudbal

Partizan ovih dana, meseci, godina...Ruganje bez kraja. Tužno, ružno,sramotno. Ili bi, po oceni i mišljenju Ivana Golca, bivšeg prvotimca i trenera ekipe sa crno-belog dela Topčiderskog brda sve moglo da stane samo u jednu reč: TUGA!

- Što je najgore, ne govori se ništa novo, ovo je priča koja se ponavlja i duboko vređa i pogađa, ovo je samo posledica, pošto su uzroci nastali pre mnogo decenija, ovo je realnost, bruka - smatara legenda Partizana.

Tako je to kad nema domaćina, sve je postavljeno naopačke, nemamo predsednika kluba, pardon, imamo ga, ali on je negde u zasedi, reklo bi se da sve ovo podseća na porodicu koja nema glavu kuće i prepušteno je slučaju gde se nelogičnosti neprestano gomilaju.

- Nema organiozacije, nema ničega. Uopšte gledano, mi smo, jednostavno, gubitnici u fudbalu i zato bi bilo pametnije da se okrenemo nekim drugim sportskim disciplinama, od ovoga što nam se sad nudi u fudbalu nema vajde, niti će je ikad biti dokle god se suočavamo sa onim što nam je toliko dugo poznato - naglašava Golac u razgovoru za Sport Klub.

Na ranu je pala tona lublinske soli, bol je dubok, žestok, pogledi su oboreni, čela su naborana, grla su se osušila, stanje je užasno.

- Rezultat prve utakmice sa Ukrajincima je dobar - gorko je konstatovao Golac.

Dobar?

- Da, dobar, ma, sjajan. Partizan je ispoljio zastrašujuću inferiornost, igra je ličila na viktoriju, šuterski trening, sticao se utisak da Dinamo može da postigne gol kad god poželi, sramota, neverovatno teško za gledanje, ubitačno. Ponoviću, ovo je samo posledica, pošto su uzroci nastali pre nekoliko decenija - zaključio je Ivan Golac za SK.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati