Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 07. 2024. 12:20 0

Njukasl doveo fudbalera Jedinstva sa Uba

Govorio je Nemanja Matić da Jedinstvo u svojim redovima ima novog Nemanju Vidića, mnogi mu nisu verovali, ali Njukasl jeste. Popularne "svrake" su zvanično predstavile talentovanog zadnjeg vezistu i štopera Miodraga Pivaša.

Pominjalo se i ranije da bi 19-godišnjak mogao da pređe u redove velikana, a posao je kompletiran i pre nego što se očekivalo.

Momak koji je sa Ubljanima obezbedio vicešampionsku titulu u Prvoj ligi Srbije i bio standardan član postave će tako probati da uradi ono što mnogima nije pošlo za rukom, a jeste Vidiću ili Banetu Ivanoviću. Uspeh u Premijer ligi nije zagarantovan, ali uz vredan rad sve je moguće.

- Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Vidim projekat kluba i izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem za Njukasl. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želeo bih da uradim isto - da se razvijem i uđem u prvi tim Njukasla. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem - rekao je Pivaš na predstavljanju.

Pivaš je rođeni Novosađanin i karijeru je otpočeo u nižim ligama Austrije i lokalnom Sizenhajmu, a pre dolaska u Jedinstvo igrao je za Gredig. Srbiju je predstavljao u uzrastu do 17 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati