Fudbal

Direktno.rs

18. 07. 2024. 09:15 1

BOMBA na "Poljudu": Rakitić novi igrač Hajduka!

Uprava Hajduka dovela je najveće pojačanje u istoriji ovog kluba, pa će tako na "Poljudu" od naredne sezone igrati legendarni Ivan Rakitić.

Naime, Rakitić je u sredu uveče raskinuo saradnju sa Al Šababom iz Saudijske Arabije i samo su se čekale vesti gde će nastaviti karijeru.

Čuveni transfer insajder Fabricio Romano potvrdio je da će to biti Hajduk.

- Ivan Rakitić u Hajduku iz Splita, "here we go". Završeno je sve, potpisuje ugovor na dve godine - naveo je Romano i naglasio:

- Rakitić je napustio Al Šabab uprkos sjajnom periodu u Saudijskoj Arabiji jer je želeo da iskoristi priliku da zaigra u Hrvatskoj. Kalinić je direktor kluba, Perišić igrač Hajduka, a Gatuzo trener ovog kluba. Ove stvari mogu napraviti razliku.

Ne treba ni naglašavati koliko je ovo veliko pojačanje za splitski klub, budući da je došao bivši hrvatski reprezentativac, koji je sa "vatrenima" 2018. godine bio vicešampion sveta. Tokom karijere je najveći trag ostavio u Barseloni i Sevilji, čiji je i kapiten bio, a nosio je dres Bazela, Šalkea i Al Šababa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati