Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

16. 07. 2024. 21:17 24

Tadić prelomio: Neće više igrati za Srbiju!

Fudbalska reprezentacija Srbije ubuduće će igrati bez kapitena Dušana Tadića! Kako Telegraf nezvanično saznaje, Tadić je odlučio da više ne igra za nacionalni tim.

Razlozi za sada nisu zvanično poznati, ali može se naslutiti da je sve "puklo" na Evropskom prvenstvu, kada je javno kritikovao odluke selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji ga nije stavio u prvu postavu za meč sa Engleskom, a potom i za odlučujući meč sa Danskom.

Videlo se posle meča Srbija - Danska da je Tadić utučen, da mu je "na vrh jezika" da svašta kaže javno pred kamerama, ali se "ugrizao za jezik" i ostao nedorečen, na ivici suza.

Kap koja je verovatno prelila čašu je ničim izazvano prozivanje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija u intervjuu koji je dao tokom "ekskurzije" na finale Evropskog prvenstva, kada je na pitanje o Hariju Kejnu između redova udario na Tadića, piše Telegraf.rs.

- Meni je još jedan detalj sa sinoćne utakmice ostavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su u službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj - rekao je Piksi, a nema sumnje da je ovim mislio upravo na kapitena Srbije.

Očigledno je Piksiju ozbiljno zasmetalo što ga je Tadić javno kritikovao, ali i što su nacija i navijači uglavnom stali na njegovu stranu posle toga, jer i oni su smatrali da je Piksi pravio greške i da je Tadić morao da bude u startnoj postavi.

Priprema terena za Tadićevo isključivanje iz tima je i Piksijeva najava da želi da podmladi tim za Ligu nacija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati