Fudbal

Direktno.rs

14. 07. 2024. 09:36 1

Ten Hagova "metla": Desetorica napuštaju Junajted

Erik ten Hag ima velike planove za ovo leto - planira mnoga zvučna pojačanja, što dovodi do toga da neko mora da napusti Old Traford. Svi su toga svesni i očekivalo se, ali niko nije verovao da je trener spreman da proda skoro pola tima.

Rafaelu Varanu i Antoniju Marsijalu su istekli ugovori i oni su otišli kao slobodni igrači, dok je Vili Kambvala na korak od Viljareala u transferu vrednom 10 miliona evra. Mejson Grinvud sigurno neće ostati i najbliži je Olimpiku iz Marseja, ali su pregovori još uvek u toku.

Takođe, potvrđeno je i da će Junajted slušati ponude za Kristijana Eriksena i Viktora Lindelefa, pa je jasno zbog čega Ten Hag želi više pojačanja u srcu odbrane. Hari Megvajer je odavno spreman za odlazak, pa praktično tu ostaje samo Lisandro Martinez i veteran Džoni Evans. Ten Hagove mete su Matijs de Liht, Leni Joro i Džerod Brantvajt, ali je trenutno blizu jedino Holanđanin iz Bajern Minhena.

Što se tiče ostalih igrača koje čeka "metla", izvesno je da će Junajted slušati ponude i prodati Arona Van-Bisaku, dok je i dalje neizvestan status Džejdona Sanča posle pozajmice u Borusiji Dortmund.

Doni van de Bek je pojačao Đironu, ali on je odavno zaboravljen, a sigurno je i da će Junajted oberučke prihvatiti ponudu za Kazemira koga jure klubovi iz Saudijske Arabije.

Kada se podvuče crta, u odnosu na prošlu sezonu, u narednoj u timu neće biti - Rafael Varan, Antoni Marsijal, Doni van de Bek, Sofijan Amrabat, Vili Kambvala, Viktor Lindelef, Aron Van-Bisaka, Kristijan Eriksen, Kazemiro, a moguće ni Hari Megvajer.

Od pojačanja, osim Džošue Zirkzea i Matijsa de Lihta, očekuje se možda Manuel Ugarte iz Pari Sen Žermena, Ajvan Toni je izrazio želju da dođe na "Old Traford", a nikada ne treba otpisivati ni Ten Hagovu "opsednutost" Frenkijem de Jongom...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati