Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 06. 2024. 11:07 0

Prvi čovek hrvatskog fudbala pričao o Daliću i Modriću

Fudbaleri Hrvatske su razočarali navijače na Evropskom prvenstvu, ispadanjem u grupnoj fazi.

Ipak, prema rečima Marijana Kustića, predsednika Fudbalskog saveza Hrvatske, nema dileme da će Zlatko Dalić, koji je na poslednja dva Mundijala bio drugi i treći na svetu, ostati na mestu selektora.

- On je selektor i ostaće selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske. Razgovarali smo i pružili ruku jedan drugome - otklonio je dileme Kustić, koji je nije ostavio ni kada je reč o ostvarenom učinku.- Pa jeste neuspeh. Bio nam je cilj da se kvalifikujemo na Evropsko. Rekli smo da želimo da prođemo grupu, pa posle sve što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli grupu, nije to ono što smo očekivali. Šta reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija - rekao je presednik tamošnjeg fudbalskog saveza za TV Nova.

On je govorio i o nastavku reprezentativne karijere Luke Modrića.- Nadam se da će biti ovde, da će nastaviti da nosi traku u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu. On će sam odlučiti. Verujem da će ostati i zaista bih to želeo - nedorečen je bio o ovoj temi prvi čovek tamošnjeg fudbala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati