Fudbal

Direktno.rs

25. 06. 2024. 11:27 27

"Okupatore Vazuru i Vučelića da suočimo s posledicama": Grobari radikalizuju borbu

Navijači Partizana ponovo su se oglasili povodom nastavka borbe protiv aktuelne uprave fudbalskog kluba. Nakon što je pokrenuta inicijativa od strane legendi kluba i potpisan Apel za spas Partizana, navijači su dali rok sadašnjoj upravi i članovima skušpštine da se povuku i omoguće da novi ljudi preuzmu vođenje kluba.

Rok je istekao u nedelju,a organizacija "grobari jug" oglasila se novi saopštenjem u kojem pozivaju nadležne institucije da se oglase i najavljuju radikalizaciju borbe. Saopštenje prenosimo u celosti.

- Poštovana javnosti, navijači Partizana!

Rok za ispunjenje uslova iz ultimatuma, postavljenog 16. juna na skupu "Za slobodan Partizan" je istekao.

Javnim čitanjem Apela i mirnim protestima pokazali smo državi da okupacija u FK Partizan može biti rešena i mirnim putem. Predali smo Apel i zahteve ispred više desetina hiljada navijača Fudbalskom savezu Srbije, Skupštini i Vladi Republike Srbije, uz postavljeni ULTIMATUM da se na dostavljene zahteve odgovori u roku od sedam dana. U razgovoru sa državnim organima, dobili smo uveravanja i potvrdu da će se na zahteve odgovoriti i to pismenim putem.

Pošto je rok istekao, a odgovora i dalje nema, pozivamo nadležne institucije da se u najkraćem roku izjasne. U suprotnom, bićemo primorani da ponovo potražimo odgovore na ulici.

Više od 90 bivših igrača i 26.000 navijača potpisalo je ili podržalo "Apel za spas Partizana". Javno prozivamo i članove nelegitimne Skupštine FK Partizan. Do sada smo vas spominjali sporadično, ali znamo vas po imenu i prezimenu. Vi ste saučesnici u sunovratu kluba. Vreme je da prestanete sa ćutanjem i sakrivanjem. Znamo da se plašite za svoja radna mesta, decu i porodice. Ali dođe vreme kada ćutanje i sakrivanje više ne pomažu. Život bez karaktera i zabijanje glave u pesak će vam se o tu glavu i obiti.

Podnošenjem Apela, uz masovnu podršku navijača, tražili smo podršku protiv kriminala koji se dešava u FK Partizan. Ukoliko Apel ostane bez odgovora, pravdu ćemo potražiti uz korišćenje drugih metoda. Okupatorima u Upravi, posebno Vazuri i Vučeliću, poručujemo da ćemo ih suočiti sa posledicama njihovih postupaka sve dok ne prihvate ODGOVORNOST i ne napuste klub koji drže kao taoca. Svuda i na svakom mestu. Bukvalno na svakom mestu! Iako mislite da imate moćne zaštitnike, kada dođe odsudni momenat niko vam na kraju neće priteći u pomoć - stoji u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati