Fudbal

Direktno.rs

24. 06. 2024. 17:36 1

Šta je to Piksi pitao Samardžića pred meč sa Danskom

Fudbaleri Srbije u utorak (21 sat) igraju meč odluke na Evropskom prvenstvu, budući da igraju protiv Danske u trećem kolu grupe C u Minhenu. Uoči tog meča pred novinare je izašao selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi.

- Ovo je najbitnija utakmica. Jako mi je drago što ćemo sutra igrati od 21.00. Najbolji uslovi su tada. Danska ima odlične igrače, igraju čvrst fudbal. Oni ne pobeđuju, ali nisu ni izgubili. Jako dobro organizovana ekipa, igraju dosta ozbiljno. Biće to "licem u lice". Nadam se da ćemo promeniti istoriju tih naših mečeva. Učinićemo sve što možemo kako bismo odigrali kako treba i pronaći način na koji ćemo pronaći put do protivničke mreže - rekao je Stojković na konferenciji za medije.

Piksi je pričao i o Lazaru Samardžiću, za koga se očekuje da počne utakmicu sa Danskom.

- Sutra je praznik fudbala, velika utakmica. Svako treba da bude pozitivan u tom smislu. Lazara Samardžića sam pitao kroz šalu da li može da igra sutra, kroz šalu. Da li je spreman, u tom kontekstu je bilo. Rekao je da nije spreman (smeh). Jedva čeka da poleti, kako nije spreman - rekao je Stojković i naglasio:

- Ja moje igrače gledam kao tim i od prvog dana, pre tri godine, forsiramo taj stil ponašanja da je tim taj koji pobeđuje ili gubi. Nekada je nefer govoriti o pojedincima, pa bih se suzdržao. Delujemo organizovano, timski, svaki igrač daje svoj doprinos, nema samoisticanja i individualizma, tako da je tim bio i uvek će biti najvažniji. A da sam zadovoljan njihovim ponašanjem, zajedno smo već mesec dana, to je bilo besprekorno ponašanje. Čudi me da se ne potuku kada su toliko zajedno, to se dešava, ali su moji igrači mnogo fini i nemam primedbu na ponašanje i uopšte u rešavanju obaveza. To nas krasi, možda bi neko voleo da to razbije, ali ne damo se i ne damo da imamo bilo kakvu vrstu problema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati