Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 06. 2024. 08:30 2

Glavobolja za Zvezdu: Povredio se Puma

Urugvaj je ubedljivom pobedom protiv Paname 3:1 počeo Kopa Ameriku, a ono što treba da brine navijače Crvene zvezde je činjenica da se povredio Puma, novi član crveno-belih.

U prvom meču posle potpisa za šampiona Srbije, brzonogi krilni napadač je zbog povrede napustio duel svog nacionalnog tima protiv Urugvaja u 85. minutu. Nije za sada poznazta težina povreda Pume.

Urugvaj je bez mnogo problema opravdao ulogu favorita. Arauho je u 16. minutu doneo prednost dvostrukim šampionima sveta.

Rezultat 1:0 bio je na snazi sve do 85.minuta kada je vođstvo duplirao Darvin Nunjez. Vina je u prvom minutu nadoknade povisio na 3:0, a počasni gol za Panamu dao je Muriljo u 95. minutu.

U drugom meču večeri Sjedinjene Američke Države su u Arlingtonu lako izašli na kraj sa Bolivijom. Kristijan Pulišić je već u trećem minutu doneo prednost Amerikancima, a na asistenciju istog igrača Balogun je u 43. minutu postavio konačnih 2:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati