Fudbal

Direktno.rs

23. 06. 2024. 11:44 12

"Pa Slovenci nas...": Očajni navijač napao Piksija (VIDEO)

Igrali su se reprezentativci Srbije sa živcima navijača tokom utakmice sa Slovenijom i sekunde su ih delile od poraza u 2. kolu Evropskog prvenstva, da bi, na kraju, Luka Jović iskočio kao spasilac i u dubokoj nadoknadi vremena postigao gol za konačnih 1:1.

Nije bilo lako srpskim navijačima tih poslednjih 20 minuta, nakon što su Orlovi napravili veliku grešku (čitaj: Mijat Gaćinović i Sergej Milinković-Savić), da bi im pomenuti Jović barem malo popravio raspoloženje i uticao da sa "Alijanc Arene" ne odu potpuno utučeni.

A koliko su bili ljuti govori i jedan video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, gde je jedan srpski navijač ušao u dijalog sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem koji se trudio da ostane smiren.

S druge strane, srpski navijač kao da je bio na ivici plača od muke zbog rezultata na semaforu:

- Kako ih puštate? Slovenci nas j**u, bre... Pa čoveče, pa čoveče - vikao je navijač Srbije iza klupe Orlova, dok Piksija te reči nisu pogađale.

Golom Jovića Srbija je došla do boda koji na kraju može da bude krucijalan, jer bi u nekim kombinacijama Orlovi i sa nerešenim rezultatom protiv Danaca mogli dalje. Ono što je sigurno, pobedom je drugi krug zagarantovan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati