Fudbal

Direktno.rs

15. 06. 2024. 11:48 0

Preminuo čuveni fudbaler Arsenala

Kevin Kempbel, legendarni napadač Arsenala, koji je za londonski tim igrao od 1988. do 1995. godine, preminuo je u 54. godini, nakon kratke borbe sa teškom bolešću.

Još jedna tužna vest stigla je iz sveta fudbala. Nakon smrti Matije Šarkića, koji je preminuo u 26. godini, potresna vest stigla je sa Ostrva, budući da nas je napustio Kevin Kempbel, bivši napadač Arsenala i Evertona.

Od Kempbela se na društvenim mrežama oprostio upravo Arsenal.

- Potreseni smo i slomljeni vešću da je naš nekadašnji napadač Kevin Kempbel preminuo, nakon kratke bolesti. Kevin je bio obožavan od strane svih u klubu. Svi smo uz njegove prijatelje i porodicu u ovim teškim trenucima - ističu iz Arsenala.

Kempbel je prošao omladinsku školu Arsenala, a zatim je sedam godina proveo u seniorskom timu "tobdžija". Za njih je odigrao 213 mečeva, na kojima je postigao 59 golova. Nakon toga je prešao u Notingem Forest, posle u turski Trabzon, da bi još sedam sezona nastupao za Everton. Kraj karijere je proveo u Vest Bromvič Albionu, a zatim Kardifu.

Skupio je i četiri nastupa za mladu reprezentaciju Engleske, kao i jedan za B tim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati