Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

14. 06. 2024. 18:26 0

Iznenadićete se ko je u najboljoj formi pred EURO 2024

Konačno počinje EURO 2024, uzbuđenje i interesovanje navijača dostiglo je vrhunac. UEFA je prethodnih dana proverila formu svih učesnika, ukupno 24 selekcije koje će se od danas 14. juna do nedelje 14. jula boriti za titulu najboljeg na kontinentu.

Možete da ocenite formu svake selekcije tako što je UEFA objavila učinak u poslednjih šest utakmica, rezultat poslednjeg meča, kao i prvu utakmicu na EURO 2024.

Pre poslednjeg remija sa Švajcarcima, ubedljivo najbolju formu pokazali su Austrijanci, zabeležili su šest uzastopnih pobeda uključujući duel sa Srbijom u Beču (2:1).

U sjajnoj formi su i Hrvati, Holanđani, pa i Česi. Svi imaju pet pobeda i remi u poslednjih šest utakmica. Hrvati su prethodnih dana savladali Portugalce u gostima (2:1) i Makedonce (4:0) pred svojim navijačima, dok su Česi realno imaju mnogo slavije protivnike - Maltu (7:1) i takođe S. Makedoniju (2:1). Holanđani su na poslednje dve utakmice postigli osam golova (Kanada 4:0, Island 4:0).

Učinak od četiri pobede i dva remija imaju Belgijanci, Italijani i Poljaci.

Srbija je u prethodnih šest utakmica doživela čak tri poraza (Austrija 1:2, Rusija 0:4, Belgija 0:1), ali je poslednjom ubedljivom pobedom u Švedskoj (3:0) popravila utisak.

Najslabiju formu pokazali su Turska i Škotska, koja danas otvara takmičenje protiv domaćina Nemačke 14. juna u Minhenu.

Titulu prvaka Evrope brane Italijani, u finalu poslednjeg šampionata EURO 2020 u Engleskoj pobedili su domaćina turnira posle boljeg izvođenja jedanaesteraca 3:2. U regularnom toku i posle produžetaka bilo je nerešeno 1:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati