Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

30. 05. 2024. 15:17 0

Umro bivši saigrač Dejana Savićevića i Predraga Mijatovića

Tužne vesti dolaze iz Austrije gde je preminuo Goran Stanisavljević u 61. godini, nekadašnji levi bek Budućnosti iz Podgorice i Napretka iz Kruševca.

Levi bek koji je ostavio veliki trag i dobio legendarni status u Podgorici i Kruševcu početkom devedesetih je otišao u Austriju i tamo ostao do kraja igračke karijere. Nakon Napretka i Budućnosti on je igrao za Klagenfurt, Rid, Austriju Luštenau i veliki broj niželigaša, a kasnije je radio kao trener uglavnom u austrijskim niželigašima.

Bio je saigrač Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića, Dragoljuba i Branka Brnovića u Podgorici pošto je 1986. stigao iz Napretka i odigrao je 108 utakmica za klub i postigao jedan gol. U Austriji je sa Klagenfurtom osvojio kup 1998. godine, a Napredak se od njega oprostio saopštenjem.

- U Austriji je u 61. godini preminuo naš nekadašnji fudbaler Goran Stanisavljević - Stana. Nosio je Napretkov dres od 1981. do 1986. godine, a karijeru potom nastavio u Budućnosti i do 1990. bio standardni prvotimac jedne od najboljih generacija Podgoričana. Od 1990. pa narednih 10 godina igrao je u Austriji za Klagenfurt, Rid, Austriju Lusteanu, a potom bio i trener u nekoliko austrijskih klubova. Slava mu i hvala za sve utakmice u Napretkovom dresu - navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati