Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

29. 05. 2024. 17:22 0

Hvang bira gde će da ide, Zvezdi minimum 7 miliona

Crvena zvezda neće uspeti ovog leta da zadrži In-Beom Hvanga. Nižu se zainteresovani klubovi iz najjačih evropskih liga, a kad je dolazio na Marakanu, definisano je da može da ide za sedam miliona evra.

Kad Hvang pronađe klub u koji želi da pređe, a on ispuni uslov garancije isplate obeštećenja od sedam miliona evra, Crvena zvezda će biti primorana da proda reprezentaativca Južne Koreje.

Postoji varijanta da Zvezdi pripadne i veće obeštećenje u trci nekoliko klubova za potpis Korejca, ali o svemu se pita igrač.

U trenutku dolaska u Crvenu zvezdu, Hvang je sa upravom sklopio džentlemski dogovor da mu se ne pravi problem prilikom odlaska. Klub će izvući sve što je uložio u obeštećenje i njegovu platu (oko sedam miliona evra), uz benefit da ga je imao u timu u takmičarskoj 2023/24.

Gde će Hvang da nastavi karijeru i dalje je neizvesno, ali sigurno će to biti neka od pet najjačih liga. Mediji iz Italije poručuju da je za Korejca zainteresovana Bolonja, a od ranije se zna da je uveliko na radaru Kristal Palasa i Vulverhemptona, takođe Monaka i Nice.

Odluka je na Hvangu, a kod navijača Zvezde i dalje tinja nada da bi mogao da se opredeli za ostanak na Marakani. Šanse za to su baš male.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati