Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 05. 2024. 08:34 0

Zvezda i Partizan se nameračili na istog fudbalera

Prema pisanju medija iz Gruzije, na meti beogradskih večitih rivala našao se ofanzivni vezista tamošnjeg Torpeda Giorgi Arabidze (26).

Nakon što je u subotu spuštena zavesa na sezonu u Superligi, klubovi se polako okreću letnjoj fudbalskoj pijaci, a sada sa Kavkaza stižu vesti da su Crvena zvezda i Partizan kao metu u letnjem prelaznom roku pikirali povremenog reprezentativca Gruzije Giorgija Arabidzea.

Reč je o ofanzivnom vezisti koji nastupa za Torpedo Kutaisi, koji je svojevremeno bio član mlađih kategorija Šahtjora iz Donjecka, a klub za koji nastupa tvrdi da je na meti beogradskih velikana, ali i pojedinih klubova iz Holandije i Južne Koreje.

Arabidze je u šampionatu Gruzije ove sezone na 16 utakmica zabeležio učinak od po sedam golova i asistencija, odnosno dva gola i dve asistencije u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Prošle sezone odbio je ponudu Ferencvaroša i ostao u domovini, ali i te kako poseduje internacionalno iskustvo pošto je nastupao za portugalski Nasional, ruski Rotor i tursku Adanu.

Za reprezentaciju Gruzije Giorgi Arabidze je odigrao četiri utakmice i postigao tri gola.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati