Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2024. 20:07 1

Atalanta obradovala Partizan: Tiče se LŠ

Fudbaleri Atalante savladali su Torino u poslednjem kolu Serije A i tako osigurali najmanje četvrto mesto u Italiji, što utiče i na Partizan, koji se nadao pobedi "Boginje" iz Bergama. Osvajač Lige Evrope slavio je sa 3:0 golovima Skamake, Lukmana i Pašalića i tako došao do 69. boda, čime je pretekao Bolonju, koja je završila peta.

Ova pobeda Atalante umnogome olakšava Partizanu situaciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jer će sada crno-beli imati samo dva potencijalna rivala, a to su Fenerbahče ili Dinamo iz Kijeva.

Svakako su i oni ozbiljni rivali, ali bi u suprotnom situacija bila još teža, jer bi pored Fenerabahčea potencijalni rivali bili Salcburg i Slavija iz Prag.

Ova pobeda Atalante ne odgovara ni Romi, koja se nadala da će Atalanta završiti na 5. mestu, jer bi u tom slučaju i Vučica došla do Lige šampiona kao šesta. Ovako će tim iz Rima morati da se zadovolji Ligom Evrope, gde će i Lacio.

Atalanti ostaje još jedan meč koji će odigrati odloženo protiv Fiorentine, koja igra finale Lige konferencija i može u slučaju pobede i do trećeg mesta i da pretekne Juventus.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Da ne pokvasi šapice

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati