Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

26. 05. 2024. 13:29 4

Milojević iz APOEL-a dovodi pojačanje za Ligu šampiona

Crvena zvezda će teško uspeti da zadrži Hvanga, a moguć je odlazak i Marka Stamenića, pa je trener Vladan Milojević poželeo da u timu za narednu sezonu ima defanzivnog vezistu kojeg je trenirao u APOEL-u. Poslednje informacije su da je reprezentativac Gvineje Bisao Dalsio pristao da dođe na Marakanu.

Dalsio je osvajanjem titule na Kipru završio misiju u APOEL-u, a ponuda Crvene zvezde je za njega primamljiva i želi ponovo da sarađuje sa Milojevićem.

Trofejni stručnjak poznat je kao trener koji voli da dovodi igrače koje je već trenirao i ostavljali su odličan utisak u njegovim prethodnim klubovima, tako je na Marakanu stigao i potom najbolji stranac u istoriji Zvezde Mohamed El Fardu Ben.

Dalsio je rođen 1996. godine, od 2022. je reprezentativac Gvineje Bisao i u poslednje dve sezone bio je standardan u APOEL-u. Ranije je igrao za mlađe reprezentativne selekcije Portugala.

Reč je o momku rođenom u Portugalu, kao mlad igrač pokušavao je i nije uspeo da se izbori za šansu u Benfiki i škotskom Rendžersu. Uspon karijere napravio je Grčkoj, a potpuno skrenuo pažnju na Kipru.

Ukoliko ne dođe do velikog obrta, što ne bi trebalo da se desi, istekom maja će biti i potvrđeno da je Dalsio novi fudbaler Zvezde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati