Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 05. 2024. 17:37 0

Luis Enrike precrtao i Dembelea, razlog Mbape?!

Kada PSŽ ispadne iz Lige šampiona, tu je sezona završena. Titula je tada uveliko u džepu, igrači jedva čekaju da se raspuste, ali, Luis Enrike je ipak malo drugačiji. Komentator renomiranog Radija Monte Karlo Daniel Riolo, uveren je da će Luis Enrike oterati i Osmana Dembelea.

On je tokom svog izlaganja u prenosu poslednjeg kola Lige 1 preneo svoja saznanja.

- Od Dortmunda, kao i svake godine kada PSŽ ispadne iz Lige šampiona, sezona je završena. S druge strane, sada imamo ipak nešto novo. Pred poslednje kolo pojedini igrači su izostavljeni, što i nije toliki problem, osim ako nisu već otišli na odmor. Govore mi da je Embape diskonektovan od svega u klubu mesecima, da nedeljama ne trenira. Ali, njegova situacija je jasna odavno i to smo morali da prihvatimo. Najgori deo, ipak je, Osman Dembele. Pripremam se za njegov odlazak ovog leta. Luis Enrike ga više ne želi. Sa Embapeom je došlo do rastanaka, ali Dembeleovo partijanje u Kanu je nešto abnormalno. Nije normalno ni što Mbape partija dok je u toku poslednje kolo, ali on je odavno diskonektovan. Dembele i dalje ima ugovor i tek je došao. I trebalo bi da bude lider od sledeće godine. I on nije tu u poslednjem kolu. Zašto nije bio ni na klupi? Jedva je igrao sat i po vremena na terenu od Dortmunda, zašto? Ako je povređen, a bio je u Kanu, onda je to još gore, ali sumnjam da je povređen. I što je još gore, procureli su i njegovi snimci tamo. Zaista se pripremam za njegov odlazak - rekao je Daniel Riolo.

Zamislite da posle svega, kako je otišao na zadnja vrata i iz Barselone, sada bude nepoželjan i kod Luisa Enrikea posle samo godinu dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati