Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

14. 05. 2024. 06:46 0

Neobično pravilo šokiralo Mesija: Morao van terena

Lionel Mesi, fudbaler Intera iz Majamija, našao se u bizarnoj situaciji tokom utakmice svog tima protiv Montreala u okviru MLS šampionata.

Mesi je u 43. minutu utakmice, pri vođstvu Montreala od 2:0, fauliran nešto grublje, pa je lekarska ekipa morala da uđe na teren.

Nakon što mu je ukazana pomoć, Mesi je krenuo da se vrati u igru kada su mu sudije pokazale da mora da ostane pored terena.

Šokirani Argentinac je zbunjeno pogledao u sudiju koji mu je objasnio da mora da sačeka da prođu dva minuta, na šta je rekao:

- Ovakva pravila… Ne vode ničemu - rekao je Mesi.

Ipak, samo par trenutaka kasnije Mesi je imao razloga da se raduje jer je Markus Rohas postigao prelep gol iz slobodnog udarca, pre kraja poluvremena i Luis Suarez je bio precizan za 2:2, a Bendžamin Kremaši je pogodio za preokret i novu pobedu Intera.

Tim sa Floride je prvi na čelu Istočne konferencije sa 27 bodova, tri više uz meč više u odnosu na Sinsinati na drugoj poziciji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati