Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

21. 04. 2024. 09:45 5

"Brate, I play now": Kanga zamalo da zakasni na derbi (VIDEO)

Strogi saobraćajni policajac, zadužen za "zatvaranje" ulica Ljutice Bogdana i Doktora Milutina Ivkovića u subotu uoči večitog derbija, preusmeravao je saobraćaj u pravcu Bulevara Oslobođenja u stilu "ni po babu, ni po stričevima".

Jedan od onih kojima, uoči početka 173. večitog derbija, nije bilo dozvoljeno da skrenu desno na Autokomandi, bio je i prvotimac Crvene zvezde Gelor Kanga.

Videvši da je vrag odneo šalu i da bi mogao da zakasni na najvažniju utakmicu u sezoni Gabonac je napustio vozilo i pokušao saobraćajcu da objasni da on, prosto, mora da prođe tuda, inače je u velikom problemu.

- Brate, I play now - pokazivao je Kanga na sat, aludirajući na to da mu vreme ističe i da trener Vladan Milojević neće imati razumevanja.

Shvativši o kome se radi, revnosni policajac je napravio izuzetak i propustio Kangu, koji je potom zauzeo mesto u startnoj postavi Crvene zvezde i postigao izjednačujući pogodak sa bele tačke posle vođstva Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati