Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

20. 04. 2024. 21:14 9

Kralj grmi posle derbija: Sudiji priliči da bude iza rešetaka

Posle novog večitog derbija, veliki broj navijača Partizana je van sebe od besa zbog suđenja koje je izazvao sudija Pavle Ilić. Ovaj put, kritike su još oštrije, sa Partizanovim ocenama da je "Ilić uništio svetkovinu srpskog fudbala".

Nakon burnih reakcija na prethodni derbi na stadionu "Rajko Mitić", nezadovoljstvo je kulminiralo u Humskoj zbog Ilićevih odluka u prvom kolu plej-ofa. Za Mocart sport je pričao Ivica Kralj, sportski direktor Partizana.

- Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na "Marakani". Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. Njemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe - izjavio je razočarani Ivica Kralj, sportski direktor Partizana.

Sada postoji strah od ponavljanja sličnih scena u sredu, kada je na rasporedu polufinale kupa.

- Videćemo da li ima smisla više igrati naredni meč. Ovo je i poruka svim navijačima Partizana da se ničemu ne nadaju i ocekujem Ilića na centru i u sredu - dodao je Kralj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati