Fudbal

Direktno.rs

16. 04. 2024. 11:10 0

Daliću pao mrak na oči: Na EP bez prvog napadača

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić dobio je katastrofalne vesti pred Evropsko prvenstvo. Sinoć se na utakmici španskog prvenstva povredio prvi napadač Vatrenih Ante Budimir.

Budimir igra sezonu iz snova u La Ligi. Postigao je 16 pogodaka ove sezone i pri vrhu je liste strelaca jedne od najjačih liga sveta. 32-godišnjak je na predstojećem Evropskom prvenstvu trebalo da bude prvi napadač Hrvatske. Međutim, pitanje je hoće li iskusni fudbaler biti spreman za nastup na smotri najboljih selekcija Evrope jer je na meču s Valensijom doživeo težu povredu.

Budimir je kasno sinoć primljen u bolnicu. Ispostavilo se kako je slomio tri rebra u utakmici koju je obeležio njegov katastrofalan promašaj s bele tačke u 98. minutu. Osasuna se oglasila po završetku utakmice. Nisu saopštili lepe vijesti za Dalića i Hrvatsku.

- Ante Budimir je nakon utakmice odvezen u bolnicu u Navari. Testovi su pokazali da je pretrpeo ozbiljnu traumu u predelu grudnog koša. Slomio je tri rebra. Primio je sredstva protiv bolova, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim pregledima - saopštio je tim iz Pamplone.

Budimir će zbog povrede morati na pauzu. Ona sigurno neće biti kratka jer ipak se radi o lomu rebara i sada svi nestrpljivo čekaju vesti iz Španije.

Zlatko Dalić sigurno najviše lomi prste. Planirao je Budimira kao prvog napadača selekcije Hrvatske na Euru, ali sada je njegov nastup tamo došao pod veliki upitnik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati