Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 04. 2024. 06:55 0

Raspored plej-ofa: Derbi na startu, šta posle čeke večite

Skoro da je gotov prvi deo sezone u Superligi Srbije, preostalo je da još na terenu vidimo još osam timova ovog ponedeljka, posle čega će se znati konačan poredak na tabeli. Međutim, u samom vrhu u plej-ofu je gotovo sve jasno.

Zvezda ulazi u plej-of sa sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan kao lider na tabeli, a posle iznenađenja koje je Čukarički priredio na Banovom brdu. Već je jasno da nas u narednom kolu čeka večiti derbi.

On je i zakazan za subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", a u istom kolu igraju TSC i Vojvodina u Bačkoj Topoli, potom peti i šesti tim u Superligi (biće to Radnički i Čukarički, a raspored zavisi od ishoda duela Voždovac - Radnički), kao i Mladost - Napredak u Lučanima.

U nastavku sezone, Zvezda će gostovati Vojvodini u 32. kolu, potom će dočekati TSC, gostovati Mladosti u Lučanima, dočekati Čukarički ili Radnički, gostovati Napretku i potom ponovo dočekati Čukarički ili Radnički. Dakle samo zavisi kada će igrati sa Čukom i Kragujevčanima kod kuće.

Kada je u pitanju Partizan, njih posle večitog derbija čeka meč sa TSC-om kući, potom još jedan meč na svom terenu sa Vojvodinom, gostovanje Napretku, meč sa Mladošću u Humskoj, gostovanje Radničkom ili Čukaričkom i potom duel sa jednim od ova dva tima u Humskoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati