Fudbal

Milan Zarić

11. 04. 2024. 22:51 0

Blamaža Liverpula: Atalanta mu dala tri komada

Fudbaleri Liverpula doživeli su težak poraz na svom terenu u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope! Atalanta je bila nemilosrdna na "Enfildu", pa je na kraju slavila sa ubedljivih 3:0 i došla je na korak do polufinala drugog po rangu evropskog takmičenja.

"Crveni" su kao favoriti ušli u duel sa "Boginjom", nalazili su se i u dobroj formi, pa su navijači Liverpula s razlogom očekivali pobedu. Ali, očekivanja su jedno, a ono što se desilo na terenu nešto je sasvim drugo.

Da neće poći po planovima, moglo je da se vidi već u prvom poluvremenu, u kom je Atalanta nagovestila da bi mogla da iznenadi, pa je u 38. minutu povela. Tada je Zapakosta asistirao, na pravo mestu se našao Đanluka Skamaka, koji je pogodio za 0:1 i tako je zaledio "Enfild".

Video je na poluvremenu Jirgen Klop da je đavo odneo šalu, pa je ubacio glavne adute koje je planirao da odmori. Tako su već na poluvremenu u igru ušli Salah, Soboslai i Robertson umesto Džonsa, Eliota i Cimikasa, no ni to nije doneo bogzna kakvu promenu.

Jer, u 60. minutu je usledio novi šok. Tada je Đanluka Skamaka dao drugi gol na meču, ovoga puta posle asistencije Šarla de Ketelarea.

Tačku na meč tim iz Bergama je stavio u 83. minutu, kada se u strelce upisao i hrvatski ofanzivac Mario Pašalić, koji je pogodio na dodavanje Edersona i tako je postavio konačnih 0:3.

Revanš je u Italiji na programu za sedam dana i jasno je da je Atalanta praktično na korak do polufinala. Ostalo je samo da plasman i potvrdi...

LIVERPUL - ATALANTA 0:3 (0:1)

Stadion: "Enfild". Strelci: Skamaka u 38. i 60. i Pašalić u 83. minutu. Sudija: Halil Umut Meler (Turska). Žuti kartoni: Hien, Ruđeri (Atalanta).

LIVERPUL: Keleher - Gomez, Konate, Van Dajk, Cimikas (od 46. Robertson) - Endo (od 76. Žota), Džons (od 46. Soboslai), Mekalister - Eliot (od 46. Salah), Gakpo, Nunjez (od 60. Dijaz).

ATALANTA: Muso - De Ron, Đimsiti, Hien - Zapakosta, Pašalić, Ederson, Ruđeri - Kopmajners - Skamaka, De Keletare (od 89. Mirančuk).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati