Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 04. 2024. 17:31 0

Zvezda i Katai - dogovor sve bliži

Kada Crvenoj zvezdi nije išlo u Surdulici, Vladan Milojević je uveo u igru Aleksandra Kataija, a on je sa dva gola opravdao svoj nadimak Magiko po kojem je poznat među navijačima.

Kataiju aktuelni ugovor sa srpskim šampionom ističe na kraju sezone, a sva je prilika da ćemo ga u crveno-belom dresu gledati i naredne sezone.

Kako prenosi Sport klub, započeti su razgovori oko produžetka ugovora na godinu plus godinu, aktiviranje saradnje na dodatnih 12 meseci biće uslovljeno određenim klauzulama, ali poenta priče je da uprava Crvene zvezde želi da Katai završi karijeru na Marakani.

Sport klub navodi i da postoji zastoj u pregovorima zato što je klub navodno dužan Kataiju veliki novac iz prethodnih sezona, ali da je fudbaler pristajao na reprograme u skladu sa obavezama pri finansijskoj kontroli UEFA za dobijanje evropske licence.

Sjajni ofanzivac je u Surdulici prestigao Rajka Mitića po broju pogodaka za Crvenu zvezdu, uskoro bi mogao da pretekne i Darka Pančeva, pa nema nikakvih dilema da tim Zvezde još uvek može da računa na kvalitete koje "Magiko" poseduje.

Aleksandar Katai se nije naigrao u prvom delu sezone pod vođstvom Baraka Bahara, ali je uspeo da postigne devet golova na 22 nastupa, a po broju odigranih minuta postizao je golova na svakih 89 minuta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati