Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

07. 04. 2024. 10:08 0

Klopova zamena stiže sledeće nedelje

Ruben Amorim proživljava najbolji period u svojoj trenerskoj karijeri, pošto će nakon "duple" pobede nad Benfikom, tokom sledeće nedelje utanačiti i sve detalje ugovora sa Liverpulom!

Sporting je u subotu uveče pobedio Benfiku rezultatom 2:1, te je tako najvećem rivalu pobegao na +4, a pritom ima i meč manje, tako da je samo pitanje trenutka kada će titula ponovo biti u zeleno-belom delu grada.

Pouzdani novinar Pedro Sepulveda otkrio je da je pobeda Sportinga dodatno ubrzala pregovore sa Liverpulom, te da se Redsi nadaju da će već tokom naredne nedelje postići sve detalje sa portugalskim stručnjakom.

Podsetimo, od kako je Jirgen Klop saopštio da odlazi na kraju sezone, Ćabi Alonso je bio glavni kandidat, ali kada je odlučio da ostane u Leverkuzenu u naredne sezone, Amorim je iskočio u prvi plan i sada je sve na pragu potpisa.

Amorim bi mogao da se oprosti od Lisabona na najbolji mogući način, pošto će se i za trofej u Kupu Portugala boriti protiv boljeg iz duela Porto - Vitorija Gimaraeš koji igraju revanš polufinala 17. aprila.

Amorim do sada nije vodio nijedan klub van domovine, ali su ga dobre igre i rezultati u Bragi i Sportingu preporučile evropskim velikanima, a Liverpul je bio najkonkretniji.

Portugalac ima 39 godina i Liverpul će biti već sada najveći izazov u njegovoj karijeri koja je tek počela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati