Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 04. 2024. 11:34 3

Duljaj: Hteli su da me SMENE još od priprema!

Gura Igor Duljaj, kada se sve sabere, sasvim dobru sezonu na domaćoj sceni sa Partizanom, čak iznad očekivanja kakva su bila letos, ali otkrio je da je postojao veliki pritisak u klubu još tokom priprema u Sloveniji da bude - smenjen.

Cela priča krenula je od toga da Novi Pazar dolazi u nedelju u Humsku 1 sa četvrtim trenerom u sezoni, a Duljaj je otkrio da nije mnogo nedostajalo da i Partizan bude bez njega na klupi još od minulog leta.

- Kada se vratim unazad, još od Slovenije (pripreme, prim. aut.) postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam - ispričao je Duljaj na konferenciji za novinare pred meč sa Novim Pazarom.

Objasnio je šef struke crno-belih i šta ga je sačuvalo na klupi.

- Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, posle Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sedeo ovde. Tada bih bio smenjen.

Kao svetli primer toga kako bi klubovi trebalo da veruju treneru ističu se Žarko Lazetić i TSC.

- To je istina, ali kada pričamo o Žarku - on je fantastičan trener. Ljudi u klubu su prepoznali da odlično radi svoj posao. To se poklopilo. Ima podršku, a on na to vraća na najbolji mogući način. Igrao je Evropu, afirmisao dosta igrača koje je klub mogao da proda, što je nekada za TSC bilo veoma teško. Stabilan su klub, imaju svoj sistem, svoj program, a Žarko im vraća na najbolji način - poručio je Igor Duljaj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati