Fudbal

Direktno.rs

05. 04. 2024. 11:31 0

Igrao se 60. minut: Nikad hladniji pozdrav Klopa i Salaha

Liverpul je na Enfildu pobedio Šefild junajted 3:1 i nastavio je put prema tituli. Međutim, ono što je obeležilo ovaj meč je odluka Jirgena Klopa da zameni Muhameda Salaha posle samo sat vremena igre.

Muhamed Salah definitivno nije navikao na scenu kakvu je sinoć doživeo na Enfildu. Prva zvezda Liverpula zamenjena je nakon sat vremena igre i u trenucima kada njegov tim nije imao povoljan rezultat. Na semaforu je bilo 1:1, menadžer Jirgen Klop potom pravi nešto nezapamćeno. Salah ide van igre...

Nije Egipćanin bio zadovoljan što mora van terena. Vidljivo je to bilo na njegovom licu i susret s Klopom je sve pokazao. Uglavnom između menadžera i prve zvezde Redsa bude pozdrav pun emocija. Sada je samo bila prisutna hladnoća i Salah definitivno nije zadovoljan ovakvom odlukom.

Na kraju je ipak za Redse najvažnije da su pobedili. Mek Alister i Gakpo su postigli dva gola u završnici za trijumf od 3:1 i ostanak na vrhu Premijer lige na osam kola pre kraja.

Redse u narednom kolu čeka veliki izazov. Putuju na Old Traford kod najvećeg rivala Mančester junajteda koji će im sasvim sigurno hteti da pomrsi račune u borbi za trofej.

Salah mora da prizna da sinoć nije bio na nivou. Da li je uzrok ramazanski post ili nešto drugo, verovatno ćemo saznati veoma brzo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati