Fudbal

Direktno.rs

04. 04. 2024. 21:48 0

Kraj ere: Modrićeva desetka i Benzemina devetka imaju nove vlasnike u Realu!

Luka Modrić sa brojem 10 i Karim Benzema sa brojem devet na leđima su postali zaštitni simboli Real Madrida, ali svemu dođe kraj. Tako od sledeće sezone kreće nova era, bar tako tvrdi ugledni AS.

Sledeće godine Real Madrid će imati galaktički napad, pomalo kao u godinama Galaktikosa. Igračima poput Viniciusa i Belingema će sigurno pridružiti Kilijan Mbape. Francuz će sigurno na leto biti ozvaničen kao novi igrač kada mu istekne ugovor s PSŽ-om, dok na "Bernabeu" stiže i Endrik koji je već kupljen od Palmeirasa, ali je morao da sačeka da postane punoletan.

Poslednje izdanje lista AS piše da je Kraljevski klub već odlučio koje će brojeve na majicama dodeliti svojim novim napadačima. Mbape bi odmah trebalo da uzme broj 10, dres najveće zvezde s obzirom na to da bi Luka Modrić trebalo da ode na kraju sezone nakon 12 godina u Real Madridu, pa će najpoželjniji broj u svetu fudbala biti oslobođen za francusku zvezdu.

Važan broj na dresu čeka i Endrika kojem bi trebalo da se ostvari san koji je i sam priznao. Mladi Brazilac će zadužiti devetku.

- Još nisam stigao u Madrid, pa ne znam koji ću broj dobiti, ali se nadam da ću jednog dana nositi dres 9 - poručio je Endrik i na kraju će mu želja biti ispunjena.

Od odlaska Benzeme prošlog leta, Realova "devetka" je bila slobodna pa će je preuzeti Endrik. Biće to poseban dres za talentovanog napadača pre svega zato što ga je svojevremeno nosio i njegov idol Ronaldo Il Fenomeno.

Kad je stigao u Real, Modrić je zadužio broj 19, a nakon što je izgradio reputaciju jednog od vođa, u Realu su mu "desetku" dodelili 2017. godine. Kako sada stvari stoje - čuveni broj ostavlja posle sedam godina.

Činjenica da se Mbapeu već daje broj 10 potkrepljuje tvrdnju da će Modrić na kraju sezone otići iz Reala jer se čini nezamislivim da će mu klub oduzeti "desetku" i dodeliti je Francuzu.

Osvajaču Zlatne lopte ugovor ističe na kraju sezone. Real mu nije ponudio nastavak saradanje, a konačnu reč bi trebalo da ima dugogodišnji kapiten Vatrenih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati