Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

02. 04. 2024. 18:52 0

Sedam golova u Pazaru, ovacije Ljajiću i pobeda TSC-a

U prvoj utakmici 28. kola Superlige Srbije, TSC je ovog utorka kao gost savladao ekipu Novog Pazara sa 4:3 i učvrstio se na trećem mestu na tabeli.

Ovo je četvrta uzastopna pobeda TSC-a, a Pazarci su pretrpeli treći vezani poraz i plasman u plej-of su doveli pod veliki znak pitanja.

Prvih pola sata ove utakmice doneli su nam mnogo sadržaja, kao i poteze za uživanje. TSC je poveo već u devetom minutu, kada je Petar Stanić dodavanjem kroz sredinu "pocepao" odbranu Pazaraca, lopta je došla do Miloša Pantovića koji je izbio oči u oči sa golmanom Mirkovićem i savladao ga za 0:1.

Samo dva minuta kasnije, majstorija Adema Ljajića za izjednačenje! On je prihvatio loptu na levoj strani, u blizini ivice kaznenog prostora TSC-a, krenuo je par koraka u sredinu, a onda sa oko 17 metara poslao neodbranjiv projektil u dalji ugao za 1:1 na semaforu.

Već u 15. minutu potpuni preokret! Marko Šćepović je iznudio jedanaesterac za Pazarce, a siguran sa bele tačke bio je Ljajić koji je još jednom zatresao mrežu golmana Ilića za 2:1.

Ali, ovaj ekspresni preokret nije previše uzdrmao goste iz Bačke Topole, pa je već u 24. minutu TSC izjednačio na 2:2. Ćirković je posle dodavanja Stanića protutnjao po levoj strani, pobegao protivničkim defanzivcima i na kraju u situaciji jedan na jedan savladao Mirkovića.

Rezultatom 2:2 ušlo se u drugo poluvreme, a u nastavku novi preokret i bolja igra gostiju koju je golovima krunisao Ivan Milosavljević.

Posle samo šest minuta igre u drugom poluvremenu, Milosavljević je na asistenciju Cvetkovića evrogolom vratio prednost ekipi TSC-a, a četiri minuta kasnije isti igrač je pogodio iz slobodnog udarca za 2:4.

Da sve bude gore po Pazarce, u finišu meča je direktan crveni karton dobio Anan u 88. minutu posle oštrog starta na Šošu.

Sa igračem manje na terenu, Novi Pazar je u četvrtom minutu nadoknade vremena ipak uspeo da ublaži poraz, još jednom majstorijom Adema Ljajića.

Najbolji igrač Novog Pazara je do het-trika došao iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati