Fudbal

[ Izvor: sportal.rs ]

02. 04. 2024. 15:56 0

Murinjo: Recite ovom klovnu ovo...

Žoao Kanselo je nedavno izneo svoj stav o Kristijanu Ronaldu i ta je njegova izjava mnoge iznenadila, naročito Portugalce. I zbog toga mu je u svom stilu odgovorio Žoze Murinjo.

On je važan igrač i proveo je 15 godina u takmičenju sa Mesijem za Zlatnu loptu, ali vrhunac karijere fudbalera je između 25. i 32. godine - rekao je Kanselo o Ronaldu i dodao:

- Važan je igrač za nas, ali reprezentacija ne zavisi u potpunosti od njega.

Ta izjava desnog beka Barselone je razbesnela Portugalce koji smatraju da je Ronaldo i sa 39 godina važan deo državnog tima i u krajnjem slučaju, lider. Čovek koji trenutno nastupa za Al Nasr iz Sazdijske Arabije je Portugal u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pogurao sa deset golova i nema sumnje da će biti od velike koristi i na turniru u Nemačkoj. Iako mnogi smatraju da je jedan od najboljh igrača svih vremena, Kanselo veruje da je njegovo prošlo, ali se takva izjava nije dopala Murinju.

I zato je Posebni u svom stilu opleo po fudbaleru Mančester sitija koji nastupa na pozajmici u Barseloni.

- Rekao je da je najbolji igrač između 25 i 32 i da je Ronado prošao svoj najbolji deo karijere, te da više Portugal ne zavisi od njega. Neko bi ovom klovnu trebalo da kaže da on igra svoju drugu sezonu na pozajmici. Pep ga je oterao iz Sitija, a Nagelsman poslao na klupu Bajerna i to sve u njegovim najboljim godinama - rekao je Murinjo o Kanselu i dodao:

- Sada traži trajni ugovor u Barseloni uz Ronaldovu pomoć. Poslednji put odigrao je celu utakmicu za Portugal u oktobru prošle godine. Od njega ne zavise ni Siti, ni Barselona, ni Portugal - istakao je Murinjo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati