Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 03. 2024. 14:14 2

Mitroviću ugrožen nastup na EP!

Aleksandar Mitrović se povredio na meču u kom je njegov Al Ahli savladao Al Šabab sa 4:3, a sada iz Saudijske Arabije stižu nove katastrofalne vesti.

Prema pisanju portala "Al-Ain" iz Rijada, postoji opasnost da će jedan od najboljih fudbalera Srbije morati na operaciju koja će ga sa terena odvojiti tri do četiri meseca, a ako se to desi neće ga biti ni na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - prenosi portal "Al-Ain".

Mitrović je već u 34. minutu morao da napusti teren zbog povrede, a pre toga je blistao i postigao dva gola. Sve je zabrinuo i snimak njegovog izlaska sa stadiona kada je morao da potraži pomoć kada je silazio niz stepenice, a Poznati doktor Ajman Al Ahmad istakao je kako je Mitar pokidao mišić i kako ga čeka pauza do mesec i po dana.

- Kod Mitrovića je u pitanju pukotina zadnje lože. Teško da se radi o povredi prvog ili trećeg stepena, pre bih rekao da je drugi stepen. Njegovo odstustvo može da traje do mesec i po dana, a period bi mogao da bude i duži ako je naprsnuće blizu kosti. Ako se požuri sa povratkom na teren, može da postoji ozbiljna opasnost da se povreda vrati i da bude van terena tri meseca. Moguće da se vrati na trening za oko 25 dana, ali profesionalni igrači na teren se vraćaju tek kada bolovi u potpunosti nestanu", istakao je pomenuti doktor za "Saudijska Arabija čenel - a preneo portal "Elfagr.org".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati