Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

29. 03. 2024. 12:00 0

Ni Liverpul, ni Bajern, Ćabi Alonso odabrao klub!

Fudbalski klub Liverpul odustao je od angažovanja Ćabija Alonsa kao novog menadžera. Naslednik Jirgena Klopa neće biti španski trener, nekadašnji vezista "crvenih" za kojeg se činilo da je došao idealan momenat da se vrati na "Enfild" i nastavi da seje uspehe u zemljište koje je Nemac prethodno pripremio. On je poslao jasne signale da u ovom trenutku ne bi trebalo da preuzme Liverpul, koji se okrenuo drugim opcijama.

Ćabi Alonso pažljivo razmatra svaki korak i vidi Bajern kao pogodniju sredinu budući da je ekipa u padu, da ima slabu sezonu i da bi njegov uticaj mogao biti veći. S druge strane, naslediti ogromne uspehe koje Liverpul beleži ove sezone, sa sobom nosi pritiske da se barem nešto približno ponovi, a to je teško zamisliti.

Međutim, ni Bajern ne bi trebalo da bude Alonsov izbor. Kako kaže "Tajms", a potvrđuju nemački mediji, Alonso želi da nastavi započeto u Bajeru iz Leverkuzena. Očekuje ih učešće u Ligi šampiona, eventualna odbrana titule u Nemačkoj... On veruje da ima nedovršenog posla među "farmaceutirma".

Bajern gleda ka Robertu de Zerbiju sa kojim je u kontaktima već neko vreme, a u igri je čak i Ralf Rangnik, dok se Liverpul osvrnuo ka Portugaliji i lisabonskom Sportingu. Želja "broj jedan" jeste Ruben Amorim koji se uklapa u profil trenera koji Liverpul traži.

Amorim ide ka svojoj drugoj tituli šampiona Portugalije sa Sportingom, kao i ka trećem Kupu ove zemlje. Vreme je za iskorak, a da li će to biti baš Liverpul?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati