Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

26. 03. 2024. 10:20 2

Drulović nakon remija protiv Luksemburga: Očekujem podršku

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ne blista u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj. "Orlići" su trenutno treći u kvalifikacionoj grupi F sa 10 osvojenih bodova nakon šest utakmica, dok su lideri grupe Engleska i Ukrajina osvojile po 15.

Selekcija koju sa klupe predvodi Ljubinko Drulović je u prethodnom meču kvalifikacija kao gost remizirala sa Luksemburgom 1:1, a uprkos slabijim rezultatima Drulović očekuje veliku podršku navijača na današnjoj utakmici protiv Severne Irske u Leskovcu od 18 sati.

- Stadion je stvarno prelep, prvi put sam ovde. Očekujemo dobru utakmicu, da dobro odigramo mi pre svega i pobedimo. Očekujemo takođe dobar odziv navijača i veliku podršku ovde. Mislim da imamo sve uslove da svoje ciljeve ostvarimo i da nas očekuje jedna prava fudbalska atmosfera - reako je Drulović.

On je uveren da njegov tim ima kvalitet i da će to biti ispraćeno i boljim rezultatima.

- Ovo je naša druga reprezentacija, odmah ispod A selekcije i ja sam uveren da će ovi igrači u nekoj bliskoj budućnosti biti deo A tima. To je i za njih velika šansa da preko mlade reprezentacije dođu do najvišeg nivoa. Naravno, moramo i rezultatski da budemo uspešni i pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljima. Ništa nije izgubljeno. Dok god postoji šansa, daćemo sve od sebe da ostvarimo ono što se od nas i očekuje. Želimo pobedu i da mirne glave čekamo septembar i odlučujuće mečeve - zaključio je Drulović.

Severna Irska je na deobi poslednje pozicije u grupi zajedno sa Azerbejdžanom, obe selekcije imaju po tri boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati