Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

21. 03. 2024. 20:59 6

Stojković: Zbog penala i crvenog se nismo videli

Fudbalska reprezentacija Srbije u očajnom svetlu se prikazala u prvoj proveri u 2024. godini. Rusija je na "VTB Areni" u Moskvi sa čak 4:0 porazila "orlove" u najboljoj proveri "zbornaje" u poslednje tri godine.

Trenutak odluke dogodio se u 21. minutu, kada je Milan Gajić oborio Hluseviča kao poslednji igrač odbrane, a turski arbitar Arda Kardešler pokazao crveni karton i na belu tačku.

Rusija je tada povela, do poluvremena duplirala razliku i u nastavku potpuno dotukla naš tim.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi nije bio zadovoljan odlukom sudije i to je izrazio nakon meča.

- Kaznili su nas dva puta - penal i crveni karton. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za ovakve utakmice. Šteta što je sudija doneo takvu odluku. To je uništilo utakmicu. Zbog te odluke, svi su gledali samo Rusiju, mi se nismo videli na terenu. Nastavljamo da se spremamo za Evropsko prvenstvo i bolje je da, ako već gubimo, to bude u prijateljskoj utakmici. Šteta što nismo dali gol, iako smo imali prilike - rekao je Stojković i dodao:

- Ruski tim je sjajan, iskoristili su svoju prednost. Glavni razlog je crveni karton, imali su igrača više 70 minuta i to su umeli da naplate. Igrali smo dobro u prvih 20 minuta. Bio je ovo sjajan trening, ne za nas, već za Ruse. Ipak, ako nam je suđeno da izgubimo, onda je bolje da to bude u ovakvom susretu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati