Fudbal

Direktno.rs

21. 03. 2024. 20:27 59

Žestoke reakcije na blamažu u Moskvi: Dosta je bilo, Piksi!

Fudbaleri Srbije su doživeli brodolom u prijateljskom meču protiv Rusije u Moskvi. Totalna anarhija na terenu, greške u odbranu i bezopasnost u napadu - sve je to na kraju kumovalo ubedljivom porazu od 4:0.

Dragan Stojković Piksi je eksperimentisao, probao je postavu sa četiri igrača u poslednjoj liniji, no to nije "upalilo", budući da je Milan Gajić već u 21. minutu skrivio penal i dobio direktan crveni karton, pa smo da kraju ostali sa igračem manje.

"Zbornaja" je to znala da iskoristi i potuče do nogu Srbiju, te otvori brojna pitanja pred Evropsko prvenstvo, do kog je ostalo manje od tri meseca. A tamo nas čekaju Engleska, Danska i Slovenija...

Poraz od reprezentacije koja dve godine nije odigrala takmičarsku utakmicu izazvala je burne reakcije među navijačima, pa tako jedni smatraju da se "brukamo za sve pare", dok drugi šalju jasnu poruku selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 59

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati