Fudbal

Direktno.rs

17. 03. 2024. 21:43 0

HAOS Huligani napali Tadića i igrače Fenera (VIDEO)

Neverovatne scene dešavale su se ove nedelje u Trabzonu po završetku utakmice između domaćeg tima i Fenerbahčea (2:3). Huligani Trabzona napali su fudbalere Fenera i na terenu je viđen MMA okršaj.

Huligani u Turskoj ne miruju. Tako je na meču u Trabzonu viđena nezapamćena katastrofa u kojoj je najdeblji kraj izvukao hrvatski golman Dominik Livaković.

Gosti iz Istanbula slavili su pobedu na terenu. To je očigledno izrevoltiralo domaće navijače koji su odlučili da utrče u teren i fizički se obračunaju sa igračima Fenera, među kojima je bio i naš Dušan Tadić, koji je uspeo da izbegne ceo haos i otrči u svlačionicu.

Usledile su scene potpunog haosa u kojima ni pojedini igrači Fenera nisu ostali bez odgovora. Jednostavno su morali da se brane od huliganskog napada.

Borilačke sposobnosti pokazali su Nigerijac Brajt Osaji-Samjuel i Miči Batšuaji. Ovaj prvi je poput MMA borca navijača bacio na pod, a zatim mu je zadao nekoliko udaraca.

Osajyi je uspeo potom da nokautira još jednog navijača.

Borilački potez napravio je i Belgijanac Miči Batšuaji. On je nogom udario navijača, koji nije pao, već je nastavio da se kreće, a to je skupo koštalo hrvatskog golmana Dominika Livakovića.

Nesrećni čuvar mreže dobio je žestok udarac u glavu. Vidljivo je na snimku kako je to bio izuzetno težak udarac, umalo je od njega pao, ali je srećom uspeo da pobegne u tunel.

Nakon svega što se videlo Trabzon će definitivno dobiti žestoku kaznu Fudbalskog saveza Turske. Ovakav napad na igrače je nezapamćen, pa je kazna jednostavno neizbežna.

U narednim satima će biti mnogo jasnije kakve kazne čekaju Trabzon. Ono što je sigurno, dugo će ovaj tim biti bez podrške navijača u prvenstvu, a vrlo je izvesno i oduzimanje bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati