Fudbal

[ Izvor: Nova.rs ]

15. 03. 2024. 17:50 0

Pobegao iz škole i odveo Borac u finale (FOTO)

Neobična priča došla je iz Banjaluke u kojoj je glavni akter bio jedan srednjoškolac. Naime, Stefan Mirčetić je postao heroj Borca iz Banjaluke pošto je u polufinalu Kupa BiH doneo pobedu svom timu sa dva gola protiv Sarajeva na čuvenom "Koševu" rezultatom 2:1.

Posebna je zanimljiva priča ovog taletnovanog mladića vezana za ovaj meč.

Naime, Marčetić je učenik Politehničke škole u Banjaluci, a da bi došao na utakmicu, morao je da izostane sa četiri časa. Borac je na svom Instagram nalogu objavio opravdanje koje je napisano Stefanovoj školi, zbog izostanka sa nastave radi odlaska na meč Kupa.

- Učenik 2. razreda Stefan Marčetić izostao je s nastave 13.03. 2023. godine zbog - izašao na velikom odmoru i odveo Borac u polufinale. Izostanak potvrđujem kao opravdan i tražim da se ti časovi opravdaju - navedeno je u opravdanju banjalučkog kluba, koje je potpisao direktor kluba.

Inače, Borac je do 93. minuta vodio sa 2:1, kada su igrači Sarajeva odlučili da napuste teren i meč se zvanično nije završio. Oni su na nagovor trenera Simona Rožmana i sportskog direktora Senijada Ibričića, zbog navodnog tendencioznog suđenja Matea Muse otišli direktno sa terena u tunel Koševa, pa je Fudbalski savez Bosne i Hercegodine ovaj meč registrovao službenim rezultatom 3:0 u korist Borca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati