Fudbal

Direktno.rs

13. 03. 2024. 08:43 5

Radnički na Zvezdu bez celog stručnog štaba i pola tima

Niški Radnički dočekuje ove srede Crvenu zvezdu (19 sati) bez kompletnog stručnog štaba i verovatno polovine startera iz utakmice prethodnog superligškog kola.

Glavni trener Nikola Trajković podneo je ostavku posle poraza u Pančevu od Železničara i uputio oštre reči oko stanja u srpskom fudbalu, a na tom meču crvene kartone dobili su njegovi pomoćnici Vladimir Đorđević i Dušan Đokić.

Nekadašnji prvotimci Crvene zvezde zbog isključenja nemaju pravo da budu na klupi Radničkog, a pred meč se na konferenciji za medije pojavio Đorđević i govorio o delikatnoj situaciji.

- Svi znamo kakva nas utakmica očekuje protiv ekipe koja je, uz Partizan, najbolja u našem fudbalu. Mi smo u teškoj situaciji, zbog svega što se izdešavalo u prethodnom periodu, ostali smo i bez Nikole Trajkovića. Kao posledicu utakmice iz Pančeva sada imamo kadrovskih problema i u stručnom štabu, i među igračima. Iskreno, ne znam iz kojih razloga smo Đokić i ja dobili crvene kartone - istakao je Vladimir Đorđević.

Spisak igrača koji izostaju sa današnje utakmice je dugačak:

- Zbog žutih kartona pauziraće Mesarović i Vanja Ilić. U igračkom kadru smo slabiji za Edmunda Ada koji protiv Crvene zvezde nema pravo nastupa, a na manje povrede posle meča u Pančevu žalili su se Petrović i Stajić. Ne pominjem vam Čolovića, Stojanovića i Freja, već duže su van stroja. Videćemo, najspremniji će na teren.

Ilić i Mesarović bili su strelci u Pančevu, a Ado je standardan starter posle pozajmice iz Crvene zvezde. Dogovorom kluba prilikom poizajmice regulisano je da momak iz Gane ne može na teren protiv Milojevićevog tima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati