Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

06. 03. 2024. 14:36 2

Udarac za Zvezdu: Lučić mesecima van terena

Znalo se da će Vladimir Lučić zbog povrede kolena propustiti subotnji večiti derbi sa Partizanom, ali ne i da je ozbiljnost situacije tolika da će mladi fudbaler verovatno morati na operaciju. Čeka se još jedan lekarski pregled i snimak bolnog mesta, nakon čega će biti doneta definitivna odluka.

Ispostavilo se da su nakon duela sa igračem TSC-a u finišu prvog poluvremena meča u Bačkoj Topoli Lučiću stradali ligamenti kolena, što znači da je sezona za njega završena. Reč je o jednoj od najtežih sportskih povreda i za oporavak je potrebno nekoliko meseci.

Lučić se dobrim igrama u Čukaričkom prošle sezone nametnuo za povratak u matični klub, a tokom letnjih priprema kod Baraka Bahara izborio se za ulogu bonusa u startnoj postavi Crvene zvezde. Sakupio je već 30 nastupa, u kojima je dao dva gola i pet puta asistirao. I po povratku Vladana Milojevića na klupu crveno-belih, 21-godišnji krilni napadač nastavio je da dobija poverenje trenera.

Pred njim je sada težak period, pre svega psihološki, ali je u dosadašnjem toku sezone pokazao da ima kvalitet za mesto u prvom timu Crvene zvezde i sigurno je da ga po oporavku čeka nova šansa da se nametne i bori za minute na terenu.

Sa povredama su Bačku Topolu u subotu napustili i kapiten Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, ali se tandem iskusnih štopera nakon nekoliko dana mirovanja i terapija očekuje na terenu za okršaj sa Partizanom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati