Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 03. 2024. 20:25 0

Partizan silan pred Zvezdu: Železničar kao predjelo

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu Železničar iz Pančeva rezultatom 3:1, u 23. kolu Superlige, kolo pred Večiti derbi.

Domaćin je poveo već u šestom minutu, kada je posle centaršuta Kalulua sa desne strane glavom precizan bio Samed Baždar.

Već pet minuta kasnije na fudbaleri Partizana su na nesvakidašnji način ostali bez drugog gola. Ponovo je sve krenulo od dubinskog pasa Nazha, kada je dolopte došao Goh i izbacio golmana, ali je potom pogodio Aranđela Stojkovića, koji se tako našao u ulozi “poslednjeg igrača odbrane” TSC-a.

kazna je usledila u 20. minutu, kada je Stefan hajdin, nekada bek Crvene zvezde, glavom pogodio posle preciznog centašuta Kneževića sa desne strane.

Međutim, nerešen rezultat trajao je samo deset minuta, pošto je Natho u 30. minutu povratio prednost crno-belim. Izraelac je dobro ispratio akciju i našao se tamo gde treba kada mu je Samed Baždar spustio loptu glavom.

Na 3:1 povisio je Natho svojim drugim golom u 35. minutu, pošto je dva minuta ranije Obradović faulirao Baždara u šesnaestercu, ankon što je mladi fudbaler na reme odneo loptu. Penal je dosuđen nakon provere VAR sistemom.

Veliku šansu propustili su fudbaleri Partizana u 51. minutu utakmice. Samed baždar je uspeo da zaobiđe golmana i da centrira, ali Kalulu nije bio precizan glavom, nakon čega se obrukao i zahid do kog se lopta odbila.

Potom je suledio period igre bez mnogo mnogo uzbuđenja. Parvo us iz daljine pokušavali Partizanovi bekovi Stojković i Antić, a potom i na drugoj strani Jovanović iz šesnaesterca, ali nisu ozbiljnije pripretili.

U 61. minutu teren su napustili Natho i kalulu koji su odigrali značaje uloge kod golova, a zamenili ih Kastiljo i Severina. Sedam minuta kasnije Filipović se nako nkornera našao kod peterca, ali je šutirao daleko preko gola.

Saldanju je u 74. minutu golman Mijatović sprečio da uvea svoj bilans golova, a potom je u 81. minutu najbolji strelac lige umal opostigao autogol glavom nakon što su gostiu centrirali iz slobodnog udarca.

Kapiten gostiju Đorđević umal ou 87. minutu nije smanjio zaostatak, pošto je prodrmao stativu iz slobodnog udarca, prebacivši živi zid i gađavši bliži ugao gola. U zaustavnom vremenu je pokušao i mladi Trifunović, koji ali je golman Mijatović sprečio novi gol.

Partizan (4-2-3-1): Krunić – Stojković, Filipović, Kovačević, Antić – Zahid (od 72. Nikolić), Ovusu – Kalulu (od 61. Severina), Natho (od 61. Kastiljo), Goh (od 85. Trifunović) – Baždar (od 72. Saldanja).

Železničar (4-5-1): Mijatović – Endiaje, Obradović, Stanković, Konatar – Jovanović (od 61. Kahvić), Knežević (od 82. Lakićević), Đorđević, Romanić, Hajdin (od 70. Augusto) – Ignjatijev (od 61. Grgić).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati