Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 03. 2024. 18:12 0

Liverpul u 99. minutu slomio Notingem, Čelsi izvukao remi

U terminu od 16 sati je odigrano šest utakmica 27. kola engleske Premijer lige, a postignuti su sledeći rezultati: Notingem Forest - Liverpul 0:1, Brentford - Čelsi 2:2, Everton - Vest Hem 1:3, Fulam - Brajton 3:0, Njukasl - Vulverhempton 3:0 i Totenhem - Kristal Palas 3:1.

Liverpul je ponovo bio primoran da igra u više nego "šarenom" sastavu, a u prvom poluvremenu u Notingemu je bio loš i bez udarca na gol. U nastavku su "šumari" bili opasniji, Elanga i Hadson-Odoi su propustili odlične šanse za vođstvo, a gosti su se baš mučili na terenu.

Sve je išlo ka tome da će Liverpul prosuti dva važna boda u šampionskoj trci i da će neće uspeti da posle 40 godina zabeleži trjumf u Notingemu, ali u devetom minutu sudijske nadoknade vremena viđena je nonšalancija Hadsona-Odoija, lopte se dokopao Mekalister, uputio kvalitetan centaršut, a rezervista Darvin Nunjes je udarcem glavom matirao Selsa, za 0:1 i sačuvao Liverpulu prvo mesto na tabeli.

Čelsi je u malom derbiju Londona odigrao nerešeno protiv Brentforda 2:2.

Plavci su poveli protiv Brentforda u 35. minutu preko Džeksona, a domaćin je izjednačio pogotkom Rasmusena u 50. minutu. Brentford je preokrenuo rezultat u 69. minutu, a fantastičan pogodak je postigao Kongoanac Visa. Štoper ČelsijaDisasi je glavom zakucao loptu u mrežu, za 2:2 u 84. minutu. Centaršut je uputio Palmer.

U još jednom duelu dve londonske ekipe Totenhem je savladao Kristal Palas sa 3:1.

Kristal Palas je poveo protiv Totenhema sjajnim golom Ezea iz slobodnog udarca u 59. minutu. Gol za 1:2 dao je Timo Verner, posle odličnog prodora i pasa Brenana Džonsona sa desne strane u 78. minutu, a na 2:1 je okrenuo Romero tri minuta kasnije.

Konačnih 3:1 postavio je Son u 88. minutu. Na kraju, jako važan trijumf Spursa u borbi za Ligu šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati