Fudbal

Direktno.rs

24. 02. 2024. 18:16 0

ŠAMAR Fulam vratio Junajted u realnost!

Fudbaleri Mančester junajteda ponovo su razočarali, pošto su na svom terenu poraženi od Fulama sa 2:1 u 26. kolu Premijer lige.

Fulam je u prvom poluvremenu na "Old Trafordu" bio daleko bolji i opasniji rival, stvorio je nekoliko ozbiljnih šansi, ali nije našao put ka mreži koju je čuvao Andre Onana.

Najbliži je tim iz Londona bio u 33. minutu, kada je Muniz šutirao iz okreta i uzdrmao stativu.

Ništa se nije promenilo ni na startu drugog dela. Fulam je pretio, gol tima iz Londona je "visio u vazduhu" i Onana je konačno kapitulirao u 65. minutu.

Pereira je izveo korner sa desne strane i gađao Besija, koji je bio na desetak metara od gola na prvoj stativi. Nigerijac je nogom uhvatio loptu, tukao iz prve i napucao svog saigrača Kastanja. Lopta mu se vratila pošto se odbila od Belgijanca, a Besi je onda raspalio i silovito je zakucao pod prečku za 0:1.

Rezultat se nije menjao do samog finiša, Fulam je bio jako blizu potpuno zasluženog trijumfa bez drame, ali nije uspeo da sačuva prednost.

Mančester je tek negde od 85. minuta počeo konkretno da napada i izjednačio je na 1:1 u 89. minutu, kada je Megvajer pokupio "otpadak" i poslao ga u mrežu posle očajne intervencije golmana Bernda Lena i loše procene Besija kod pravljenja ofsajd zamke.

Nakon toga je domaći tim jurnuo po sva tri boda i ostavio prostor za kontre, što je Fulam iskoristio u 97. minutu.

Adama Traore je u svom stilu protutnjao terenom sa svoje polovine, pravovremeno uposlio Ivobija, a još jedan reprezentativac Nigerije je perfektno reagovao, namestio se na desnu nogu i odmerenim udarcem sa 14 metara savladao Onanu za konačnih 1:2.

Srpski reprezentativac Saša Lukić odigrao ceo meč za Fulam i bio je odličan u duelima sa Kazemirom, Mainuom i kasnije Mektominejom.

Menadžer Junajteda Erik ten Hag je pre neki dan izjavio kako je njegov tim ponovo u trci za titulu, ali ove subote se videlo da je to mnogo daleko od realnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati