Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 02. 2024. 20:43 0

Dinamo izbacio Betis iz Evrope!

Šampion Hrvatske Dinamo iz Zagreba plasirao se u osminu finala Lige konferencija. U prvom meču u Sevilji Zagrepčani su slavili sa 1:0, da bi u četvrtak uveče nerešenim rezultatom na Maksimiru 1:1 prošli među 16 najboljih.

Poveo je Betis u 33. minutu nakon što je Aitor Rubila prošao po desnoj strani, uputio centaršut po zemlji na peterac, a napadač gostiju Sedrik Bakambu efektno petom poslao loptu u mrežu Dinama.

Gol odluke vredna plasmana Dinama u osminu finala postigao je Japanac Takuro Kaneko na isteku časa igre. Brzonogi Arber Hodža pretrčao je defanzivca Betisa Šadija Rijada i na drugoj strani pronašao Kaneka kome nije bilo teško da loptu ubaci u praznu mrežu nakon što se iskrao čuvarima.

Do kraja utakmice Dinamo je uspeo da sačuva prednost u dvomeču i napravi iznenađenje, uprkos lošoj formi koja se refletkuje tek trećim mestom na tabeli HNL-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati