Fudbal

Direktno.rs

21. 02. 2024. 10:56 0

Bajern i Tuhel - kraj ljubavi na kraju sezone

Fudbalski klub Bajern Minhen odlučio je da se rastane sa Tomasom Tuhelom na kraju sezone, što je klub potvrdio na društvenim mrežama.

Posle brojnih problema, na terenu i van njega, u klubu su svesni da u ovom smeru više nije moglo i da je rastanak neminovan. Ipak, klub je odlučio da ovaj put završi sezonu sa trenerom, poučeni iskustvom od prošle godine kada je krajem marta otpušten Julijan Nagelsman, a na njegovo mesto doveden upravo Tuhel.

Igračima je poručeno da moraju da preuzmu odgovornost i da učine sve što je u njihovoj moći da se sezona završi na što bolji način.

Oglasiio se i Bajern zvaničnim saopštenjem, prekid saradnje na leto je potvrđen i cilj je da se i Tuhel i ekipa potom fokusiraju na utakmice do kraja sezone.

Ukratko - Tuhel osim rezultata i igre, nije uspeo da uspostavi i popravi komunikaciju unutar svlačionice, koja deluje podeljeno baš kao i kod Nagelsmana. To su sve razlozi za rastanak sa bivšim trenerom Borusije, Pari Sen Žermena i Čelsija.

Druga i mnogo važnija tema je - ko će zameniti Tomasa Tuhela?

To deluje da sigurno neće biti Hansi Flik, koji ne želi da gasi požare u Minhenu, već hoće da se oproba u inostranstvu, u Barseloni. 

Sigurno je da će Bajern probati da ubedi Ćabija Alonsa, koji preferira Liverpul, a opcija je i Zinedin Zidan.

Naravno, Antonio Konte mašta o klupi Bajerna, kao i Žoze Murinjo, ali njih dvojica trenutno imaju najmanje šanse da naslede Tuhela.

Ko je najbolje rešenje i ko će biti novi trener Bajerna? Zaista je teško prognozirati...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati