Fudbal

[ Izvor: sportklub.rs ]

19. 02. 2024. 20:41 2

Pazarci vređali Terzića, on im odveo beka

Treće poluvreme utakmice Novi Pazar - Crvena zvezda uveliko traje. Počelo je saopštenjem uprave domaćina, a nastavljeno je odlukom rukovodstva sa Marakane da raskine pozajmicu Uroša Lazića superligašu sa Jošanice.

Lazić je dobio direktivu iz Ljutice Bogdana da se pojavi na treninzima prvog tima kod Vladana Milojevića, u dodatnom periodu za registraciju igrača zbog praznika sve je obavljeno i završena je pozajmica. Novi Pazar se u ovom slučaju ništa nije pitao, Crvena zvezda je imala pravo da povuče igrača i to je učinila. A, što je to urađeno kad ekipa trenera Igora Matića nema vremena da pronađe alternativu - druga je priča, piše Sport klub.

Kako može da se čuje u zvezdaškim krugovima, ključni razlozi za ovakav potez su ponašanje ljudi koji su se našli na stadionu prema upravi Crvene zvezde i reakcija rukovodstva superligaša sa Jošanice posle meča. Igralo se pred ograničenim brojem ljudi, a oni kojima je bio odobren ulaz i našli su se na spisku uprave Novog Pazara žestoko su vređali Zvezdana Terzića. Generalni direktor Crvene zvezde nije lako prešao preko toga.

Stiglo je zatim i saopštenje Novog Pazara oko suđenja, pa je Terzić povukao potez da Uroša Lazića vrati na Marakanu.

Nije to potez u neskladu sa potrebama prvog tima Crvene zvezde posle povrede desnog beka Koste Nedeljkovića, ali nema dileme da je "poguran" dešavanjima pre i posle utakmice 21. kola Super lige Srbije.

Desni bek Lazić već ima dosta superligaškog iskustva, a bio je i član mlađih reprezentativnih selekcija. U dosadašnjem delu sezone postigao je dva gola na 19 utakmica za Novi Pazar, a u prošloj je u eliti nosio dres Radnika iz Surdulice.

Moguće je da će Lazić biti Milojeviću od koristi u nastavku sezone, ali praktično je izvesno da bi ostao u Novom Pazaru da su dešavanja tokom meča i posle utakmice bila drugačija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati