Fudbal

Direktno.rs

19. 02. 2024. 17:16 0

Zvanično: Partizan bez Saldanje u Surdulici

Povreda Mateuša Saldanje nije teže prirode, pokazao je snimak magnetnom rezonancom. Međutim, trener crno-belih i medicinsko osoblje doneli su zajedničku odluku da prvi strelac lige preskoči predstojeću utakmicu protiv Radnika u Surdulici.

Napadač crno-belih je imao sreće da posle duela koji je imao sa jednim od igrača IMT nije došlo do pucanja kvadricepsa zadnje lože butnog mišića, ali jeste do istegnuća koja će Saldanju odvojiti od terena narednih sedam dana.

To automatski znači da fudbaler neće biti spreman za Surduličane, a klub iz Humske je već preduzeo korake da Saldanju kroz oporavak što pre vrati u trenažni proces.

Tim iz Humske, odnosno stručni štab je ipak u malom problemu, jer zbog žutih kartona u Surdulici neće moći da pomogne i Nemanja Nikolić, te je "knjiga spala" na Sameda Baždara, koji bi mogao da preuzme tu ulogu ili će Igor Duljaj ipak morati da improvizuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati