Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

17. 02. 2024. 20:11 0

Uzalud Vlahovićev gol, Juve daleko od titule (VIDEO)

Bez pobede Juventusa u okviru 25. kola italijanske Serije A na gostovanju Veroni, bilo je 2:2 (1:1) u meču koji je bio veoma neizvestan.

Već u 11. minutu utakmice Verona dolazi do prednosti. Bio je to jedan od najlepših golova ove sezone u Seriji A, Mihael Folorunšo je bio taj koji je dočekao loptu na ivici kaznenog prostora, uhvatio je volej i smestio loptu iza leđa golmana Juventusa. Impresivno.

Juventus je uspeo da izjednači rezultat u 28. minutu utakmice. Imali su "bjankoneri" i sreće jer je igrač domaćih Čačoua igrao rukom u kaznenom prostoru, a Dušan Vlahović je bio taj koji je bio precizan sa 11 metara. Ovo je bio 13. gol našeg reprezentativca ove sezone za Juventus u Seriji A.

U 52. minutu gol u mreži Juventusa. Ne možemo a da ne istaknemo sjajne reakcije sudije Di Bela koji je pustao prednost u dva navrata, a domaćin u nastavku akcije preko Noslina uspeva da stigne do gola za 2:1!

Samo tri minuta je trajala radost Verone, Juventus je brzo izjednačio rezultat. Lokateli je poslao jednu loptu u kazneni prostor, Rabio je bio na pravom mestu i pogodio je za 2:2.

Ovim remijem Juventus kasni za Interom čitavih devet bodova, sa utakmicom više i čini se da polako ispada iz šampionske trke.

Darko Lazović je igrao za Veronu do 74. minuta, dok meč nisu završili ni Kostić, ni Vlahović na drugoj strani, pošto su izašli u 57, odnosno u 81. minutu. Stefan Mitrović ponovo bez minuta, i dalje čeka na debi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati